«Precies ar Zvaigzni» Ikšķilē

Precies ar Zvaigzni, Ikšķilē.
Precies ar Zvaigzni, Ikšķilē.

Humora šovs «Precies ar Zvaigzni» Ikšķiles kultūras biedrības namā 8.novembrī plkst.18.00.

Izklaides šovā «Precies ar Zvaigzni» piedalās populāri un iemīļoti aktieri Zigurds Neimanis un Dainis Porgants. Tetralizētā uzveduma darbība norisinās iepazīšanās šovā, kur pasākuma vadītājs TV ēterā sarunājas ar personām, kas uz raidījumu atnākuši ar mērķi atrast savu otro pusīti.

TV raidījuma vadītāja lomā Dainis Porgants, dažādos viesus veikli atveido Zigurds Neimanis. Šovs neliek iedziļināties ikdienas problēmās un pasaules samaitātībā, bet sniedz izklaidējošus un smiekpilnus mirkļus. Muzikāli pasākumu kuplinās dziedātāja Sandra.

Dainis Porgants par sevi, «Es pat banku nevaru aiziet aplaupīt − mani pazīst!» joko aktieris, kurš šodien savā ikdienā, arī ar ģimeni iepērkoties lielveikalā, gribētu būt «normāls cilvēks». «Bet katram par mani jau ir savs priekšstats – Porgants, Babīte, Skaidrīte… Tas brīžam traucē dzīvot,» viņš neslēpj.

Aktieris un jokdaris Dainis Porgants slavu un popularitāti ieguva humoršova “Imanta-Babīte” laikā, kur duetā ar kolēģi Jāni Jarānu pārtapa par amizantajām vecenītēm Skaidrīti Krāniņu un Mildiņu Nabiņu. Viņš ir ir Latvijas Televīzijas reklāmas balss, ierunā filmas, spēlē muzikālajā izrādē „Momo”, piedalās šovā “Precies ar zvaigzni”, kā arī citos dažādos projektos. Zigurds Neimanis ir Nacionālā teātra aktieris kopš 1975.gada, paralēli darbam teātrī, sastopams dažādos televīzijas un izklaides projektos.

Biļešu iepriekšpārdošana Ikšķiles Kultūras biedrības namā  katru dienu 17:00 – 19:00 , ieejas maksa 3 Ls, Papildus informācija zvanot tel. 65030144, 65030306 vai mob. 26368089 .

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu