Ikšķile sacentīsies ar Lielvārdi

Teātra sporta sacensības 17. oktobrī 14:00. Uz Mākslas darbinieku nama skatuves sacentīsies teātra grupa no Lielvārdes „Bumbulis

Jau otro reizi tiksies jauniešu teātra sporta komandas, lai cīnītos par „Vecpilsētas turnīra” uzvarētāju komandas godu. 

Teātra sports jeb improvizācijas teātris ir teātra forma, kurā priekšnesums tiek radīts uz vietas, aktieriem improvizējot pēc skatītāju norādītajiem nosacījumiem (darbības vieta, aktieru lomas utt.) un izmantojot speciālas improvizācijas tehnikas. 

Komandu prasmes un improvizācijas talantus vērtēs trīs bargi, īpaši izraudzīti tiesneši un, protams, arī skatītājiem, kā jau ierasts, būs piešķirta liela loma uz skatuves notiekošā procesa ietekmēšanā un virzīšana. 

Sacensību otrajā daļā skatītāju priekam uzstāsies improvizācijas teātra „Impro Zoo” pieredzējušie aktieri ar stundu garu improvizācijas spēli. 

Teātra sporta „Vecpilsētas turnīrs” notiek no septembra līdz decembrim Mākslas darbinieku namā.

Tāpat, kā 17. oktobrī, arī visās nākošajās sacensībās otrajā daļā skatītājiem būs iespēja vērot improvizācijas teātra „Impro Zoo” improvizācijas spēli. 

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā. Cena 1.00 Ls. Pirms sacensībām Mākslas darbinieku namā biļešu cena 1.50 Ls. 

Plašāka informācija par teātra sporta „Vecpilsētas turnīru” Mākslas darbinieku nama mājas lapā – www.mdn.lv  

Informācija par improvizācijas teātri „Impro Zoo”   www.improzoo.lv

 

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu