Grupa „Iedomu spārni

Grupa Iedomu Spārni
Grupa Iedomu Spārni

Ar pavasara tuvošanos grupa „Iedomu spārni

        Grupa „Iedomu spārni” 20.martā prezentēs savu jauno singlu – Izrāde galā, kuras mūzikas autors ir grupas gitārists Jānis Dreiškins, bet vārdu autors Guntars Raās. 

      Izrāde galā ir emocionāli bagāta dziesma, kuru klausoties jutīsies kā „teatrī”, bet nevis kā skatītājs/ novērotājs, bet kā galvenais varonis, šīs dzīves izrādē.. 

      Prezentācijas ietvaros būs redzami daudzi teatrāli pārsteigumi pasākuma vaininieku un viņu draugu izpildījumā, kā arī viesiem tiks izdalīti atbilstoši atribūti, lai noturētu visus uz viena „viļņa”. 

      Īpašā vakara ietvaros uz ekrāna būs iespējams vērot grupas „Iedomu spārni” mēginājumu procesu, kā arī ielūkoties aizkulisēs un redzēt kā tapa jaunā singla – Izrāde galā fotosesija, sadarbība ar jauno talantīgo modes dizaineri Līvu Ķauķi – Sauli. 

      Grupa „Iedomu spārni” dibināta 2000. gadā Ikšķilē. Grupā darbojas Ieva Zēģele (vokāls), Jānis Kuršs (bungas), Jānis Dreiškins (ģitāra), Viesturs Butāns (bass).

2002. gadā sadarbībā ar ierakstu kompāniju „Gailītis – G” izdots debijas albūms – „Dienasgrāmata”. 

      Pastāvēšanas 8 gados, grupa uzfilmējusi 5 videoklipus dziesmām – „Zaiga”, „Tev nav sirds”, „Miers”, „Vai tu nāc, vai tu ej”, un „Ļauj man”. Klipi ir iekļuvuši gan LTV7 raidījumā „SEMS”, gan LMK mūzikas topā, ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, esot starp dziesmām MTV Baltic.  

      Grupa ir piedalījusies Eirovīzijas dziesmu konkursā 2003., 2005., 2008. gadā. Augstākā sasniegtā vieta bija 2005. gadā ar dziesmu – „No way back”, kad grupa ierindojās 5. vietā.  

      Pašreiz grupa ir noslēgusi līgumu ar ierakstu kompāniju „Mikrofona ieraksti” un strādā pie jaunā albūma, kas veikalu plauktos būs atrodamas jau rudenī. Albūma priekšvēstnesis ir jaunais singls „Izrāde galā”.  
 

6 KOMENTĀRI

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu